Balanceerroller zonder zand, oranje

Balanceerroller zonder zand, oranje
Balanceerroller zonder zand, oranje
Balanceerroller zonder zand, oranje
Artikel nr.
2267
Merk
Bedrag
€ 87,50 incl. 21% BTW
€ 72,31 excl. BTW
Bezig met updaten
Balanceerroller zonder zand, oranje is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen | Afrekenen

Productomschrijving

De Balanceer Roller van Gonge bevordert het evenwichtsgevoel, coördinatie, lichaamshouding en reactievermogen

De Balanceerroller is een mooi product van Gonge voor motorische activiteit. Geschikt voor circusactiviteiten, allerlei trainingsvormen en revalidatie. Zowel kinderen als volwassenen komen gelijk in de verleiding om hun vaardigheden te testen door op de balanceerroller te stappen en proberen de balanceerroller in beweging te krijgen. Deze oranje versie is geschikt voor wat oudere kinderen, de groene versie voor wat jongere kinderen, omdat deze 2,5 kg zand bevat, wat de snelheid reduceert en het makkelijker maakt voor jonge kinderen om te leren balanceren en rollen.

De balanceerroller biedt een uitdaging voor de motorische vaardigheden, van kleine kinderen die alleen hun balans willen bewaren met behulp van een helpende hand of leuning, tot oudere kinderen die hun grenzen opzoeken van wat er op de roller kan zonder ervan af te vallen. Of de roller wordt gebruikt om te spelen of voor therapie, de Balanceer roller stimuleert de primaire proprioceptieve zintuigen, evenals de vestibulaire en tactiele zintuigen. De oefeningen op de roller versterkt ook de banden en spieren in onderbeen, blootsvoets stimuleert het ook de doorbloeding vanwege de constante voetmassage.

De roller is veilig in gebruik, de druk op de rubberen wielen reduceren de snelheid, zorgen voor geruisloze beweging en beschermen de vloer tegen beschadigingen. De rubberen banen op de roller bieden een goede anti-slip, goede grip, en bieden een extra tactiele stimulans wanneer je met blote voeten op de roller staat.

Specificaties
- Diameter: 29,5 cm
- Lengte: 35,5 cm
- Materiaal: polypropyleen plastic en synthetisch rubber (TPE)
- Leeftijd: vanaf 7 jaar
- Kleur: oranje

GfzDmMweThI

Opmerkingen

Gemiddelde: (0/5)

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.

Laat hier uw opmerking achter

Waardering
Naam
E-mailadres
Opmerking