Flag bands, set van 24

Flag bands, set van 24
Deel:
Artikel nr.
3830
Bedrag
Van € 26,00
 
€ 24,50
Korting:
€ 1,50
Bezig met updaten
Flag bands, set van 24 is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen | Afrekenen

Productomschrijving

Middels de Flag bands (flag football) ontwikkelen spelers snelheid, reflexen, balans en beweeglijkheid, terwijl men tegelijkertijd erg veel plezier beleefd!

Probeer je tegenstanders te ontwijken en trek aan het lint van je tegenstander! De Flag bands kunnen gedragen worden om de pols, arm of been voor het variëren van de uitdaging van de activiteit of de vaardigheid van de speler. Leuk om tikkertje mee te spelen, rugby of flag football tijdens een sportles, gymles of op een schoolplein. 

Flag football is een vorm van American football dat voornamelijk gespeeld wordt in de Verenigde Staten en Europa. De spelregels zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American football, met het grote verschil dat bij flag football spelers niet getackeld of geblokt mogen worden. In plaats daarvan draagt iedere speler een vlaggetje of lintje, dat met klittenband bevestigd is aan een riem. Spelers kunnen de baldrager stoppen door de vlag of het lintje van de speler af te pakken en deze op de grond te gooien. Deze spelvorm heeft minimaal fysiek contact en is hierdoor uitermate geschikt voor kinderen.

Specificaties
- De set bestaat uit 24 banden: 12 x geel en 12 x rood
- Afmeting zwarte band: 28 cm, leeftijd tot 12 jaar. (Op aanvraag ook leverbaar in afmeting 30 cm voor 12-18 jarigen).

Opmerkingen

Gemiddelde: (0/5)

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.

Laat hier uw opmerking achter

Waardering
Naam
E-mailadres
Opmerking