Kettlebells

Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Kettlebells
Artikel nr. 4 kg
1810
Artikel nr. 8 kg
1811
Artikel nr. 12 kg
1812
Artikel nr. 16 kg
1813
Artikel nr. 20 kg
1814
Artikel nr. 24 kg
1815
Artikel nr. 28 kg
1816
Artikel nr. 32 kg
1817
Levertijd
3-5 werkdagen
Bedrag
€ 14,95 incl. 21% BTW
€ 12,36 excl. BTW
Bezig met updaten
Kettlebells is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen | Afrekenen

Productomschrijving

De kettlebell is het perfecte trainingsmiddel voor zeer intensieve kracht-, stabiliteits-, flexibiliteits- en cardiotraining

De kettlebell is een gietijzeren gewicht dat rond is met een handvat eraan vast. De onderkant is afgevlakt zodat de kettlebell stevig op zijn plaats blijft staan en niet kan gaan rollen. In Rusland wordt de kettlebell al jaren gebruikt om het lichaam te trainen. Militairen en ook topsporters maken daar al lang gebruik van de kettlebell.

Het gewicht maakt het mogelijk om het hele lichaam te trainen. Niet alleen op kracht, ook op flexibiliteit, het cardiovasculaire systeem en stabiliteit. Eigenlijk sla je vier vliegen in een klap en dat is natuurlijk iets wat we allemaal graag doen. De kettlebell maakt het mogelijk om een gezond en krachtig lichaam te krijgen.

De voordelen die kettlebells bieden zijn onder andere sterkere polsen, pezen en gewrichtsbanden en meer flexibiliteit. Kettlebells zijn één van de meeste effectieve manieren om kracht te ontwikkelen. Doordat het gewicht naar één kant helt, wordt het moeilijker om controle te houden. Je moet je best doen om het gewicht met elke beweging te stabiliseren. Daarnaast leer je om je coördinatie te verbeteren, door jezelf schrap te zetten voor de schok die de kettlebell geeft bij de overgang. Trainen met de kettlebell is intensief en eenvoudig en geeft u een complete work-out in korte tijd.

Let op: het trainen met kettlebells is niet ongevaarlijk. Met name bij dynamische oefeningen komen door het slingeren met de kettlebell extreem hoge krachten vrij wat risico’s met zich meebrengt. Een goede ademhaling en het correct aanleren van de trainingstechniek is erg belangrijk.

De kettlebells zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en worden per stuk verkocht.

Specificaties
- Ergonomische gevormd
- Materiaal: gietijzer
- Leverbaar in zeven verschillende gewichten

Opmerkingen

Gemiddelde: (0/5)

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.

Laat hier uw opmerking achter

Waardering
Naam
E-mailadres
Opmerking