Foot Gym

Foot Gym
Foot Gym
Foot Gym
Foot Gym
Foot Gym
Foot Gym
Foot Gym
Artikel nr.
1756
Bedrag
€ 79,00 incl. 21% BTW
€ 65,29 excl. BTW
Bezig met updaten
Foot Gym is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen | Afrekenen

Productomschrijving

De Foot Gym is een fitness apparaat voor de voeten, een voetentrainer

De Foot Gym is een functioneel hulpmiddel om de tenen, voeten, enkels en kuiten te trainen. De Foot Gym bestaat uit een schuin plateau met diverse elastische banden en een massage rol. Er zijn zeven verschillende oefeningen mogelijk om de spieren in de tenen, voeten, enkels en kuit te versterken.

De Foot Gym kan worden ingezet bij revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie of blessure. Ook is de Voeten Gym ideaal voor mensen met hielspoor of klachten aan de achillespees. Door dagelijks te oefenen met deze voettrainer ontstaat er meer stabiliteit, balans en kracht in de voet.

De Foot Gym heeft een antislip plateau en wordt geleverd met drie weerstandsbanden, van verschillende sterkten. Ook bevat de Foot Gym een massageroller waarmee de onderkant van de voet gemasseerd kan worden. De massageroller kan gevuld worden met koud of warm water en biedt dus ook koude of warme massages voor de voeten.

Dit gepatenteerde systeem wordt aangeraden door orthopedische chirurgen, podotherapeuten, fysiotherapeuten, chiropractors, sporters en personal trainers.

Opmerkingen

Gemiddelde: (0/5)

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.

Laat hier uw opmerking achter

Waardering
Naam
E-mailadres
Opmerking