Correct Toes Original

Correct Toes Original
Correct Toes Original
Correct Toes Original
Correct Toes Original
Correct Toes Original
Correct Toes Original
Bedrag
€ 62,95 incl. 21% BTW
€ 52,02 excl. BTW
Bezig met updaten
Correct Toes Original is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen | Afrekenen

Productomschrijving

Correct Toes is een ideaal hulpmiddel om een Hallux Valgus (grote scheve teen) te verbeteren

Correct Toes Original is een zacht en flexibel siliconen hulpmiddel (latex-vrij) van hoge kwaliteit, voor het bevorderen de stand van de tenen en verbeteren daarmee de voetenfunctionaliteit. Van een scheve naar een rechte grote teen zonder operatie.

Wanneer gebruik ik de Correct Toes?

De Correct Toes zijn te gebruiken bij een grote scheve teen (Hallux Valgus), maar ook bijvoorbeeld bij wintertenen, likdoorns of blaren, tenen die langs elkaar wrijven of over elkaar heen gaan, klauwtenen of hamertenen.

De meeste voetklachten, bijvoorbeeld hallux valgus, hielspoor en likdoorns, ontstaan doordat we de beweging van onze voeten beperken of niet goed benutten. Schoenen met hakken, een smalle voorkant, of stugge materialen zorgen ervoor dat de natuurlijke beweging van gewrichten wordt beperkt, en daardoor ontstaat er over- en ondercompensatie. Dit kan ervoor zorgen dat er allerlei problemen ontstaan.

De Correct Toes kunt u gebruiken in uw schoenen, gebruik echter niet te strak zittende schoenen, maar schoenen met wat ruimte voorin. Ook zijn de teenspreiders in uw sportschoenen te gebruiken. De tenen blijven met de teenspreiders goed op hun plaats zitten.

Een Engelstalige gebruikers manual kunt u eventueel hier downloaden.

Welke maat Correct Toes kan ik het beste kopen?

In deze instructie vindt u alle informatie om u te helpen een juiste keuze te maken in de maat Correct Toes.

Correct Toes of teenspreiders?

Wanneer u twijfelt over de keuze voor de Correct Toes of de goedkopere teenspreiders, vindt u hieronder een filmpje dat u kan helpen deze keuze te maken.

Hoe kan ik mijn Correct Toes nog beter passend maken?

De Correct Toes zijn nog op verschillende manieren iets aan te passen om de pasvorm nog comfortabeler te maken. Hieronder staat een filmpje wat duidelijk laat zien wat je kunt aanpassen en hoe u dat kan doen. Ook in de instructie over de juiste maat Correct Toes staat daarover nog iets uitgelegd.

Specificaties
- Geleverd per paar
- Materiaal is 100% closed cell siliconen, latex-vrij
- Inclusief een gebruikers manual


Opmerkingen

Gemiddelde: (0/5)

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.

Laat hier uw opmerking achter

Waardering
Naam
E-mailadres
Opmerking